Какво мислиш да правиш в такъв случай?
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПОМОГНЕТЕ ! Чукане в двигателя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от paceto Покажи съобщениенякой да ми каже на каде трябва да сочат белезите на разпределителните валове при ГМТНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
на 1.8 и там ли няма белези
---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
Първоначално публикувано от kukerГМТ-горна мъртва точка.
А защо трябва да се свали картера?Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщениеза да се провери колко си фтасал мотора имам предвид проверка на основни и биелни лагери в оторезиран сервиз.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от paceto Покажи съобщениенякой да ми каже на каде трябва да сочат белезите на разпределителните валове при ГМТAlfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
Comment
-
аз ангренажни пети си поръчах ... ама нещо друго ме притеснява... като я докарам на ГМТ и 2-ри цилиндър на всмукателните клапани гърбиците сочат на маината си .. на 3-ти на изпускателните също. нещо не е наред. някои ако е снимал валовете когато са сложени петите моля да сложи една снимка ... или дами кажа с кой вал и гърбици на каде трябва да сочат визуално
Comment
-
Тези линкове ако ти помагат ...
http://www.alfaworkshop.co.uk/cambel...ge_16_18.shtml
http://www.alfaworkshop.co.uk/alfa_c...t_change.shtml146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от paceto Покажи съобщениеаз ангренажни пети си поръчах ... ама нещо друго ме притеснява... като я докарам на ГМТ и 2-ри цилиндър на всмукателните клапани гърбиците сочат на маината си .. на 3-ти на изпускателните също. нещо не е наред. някои ако е снимал валовете когато са сложени петите моля да сложи една снимка ... или дами кажа с кой вал и гърбици на каде трябва да сочат визуалноТя явно не е зацепена добре. Махни ремъка, зацепи я на ново и тогава ще е добре. Ама и аз ти казах на скайп, че си за сервиз! За ремонт! Не за презацепване.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колеги днес след голямо преглеждане на ремъците се оказа че единия от балансиращите валове чука. Този под всмукателния вал. Беше прескочил един зъб.Предполагам че от това е станала повредата.Зацепих ремъка. чукането остана . Сега разчитам на вас как да се справя с него и какво по-точно чука в него . Ясно се чува от към зъбното ролка.
Comment
-
Първоначално публикувано от paceto Покажи съобщениеКолеги днес след голямо преглеждане на ремъците се оказа че единия от балансиращите валове чука. Този под всмукателния вал. Беше прескочил един зъб.Предполагам че от това е станала повредата.Зацепих ремъка. чукането остана . Сега разчитам на вас как да се справя с него и какво по-точно чука в него . Ясно се чува от към зъбното ролка.
П.П. Малко странно ми се вижда той да чука, но щом казваш...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ако е баланс валове е лесно бре - махаш ремъка и караш малко без него да видиш дали ще е същото.......пък и да продължиш да караш без него не е болка за умиране......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment